Гуменюк назвала головну мету терору ворога на Миколаївщині

Читать на русском

Гуменюк назвала головну мету терору ворога на Миколаївщині
Гуменюк назвала головну мету терору ворога на Миколаївщині

Окупаційна армія країни-агресора Росії продовжує обстрілювати Миколаївську область України, щоб перешкодити залученню цього регіону до "зернової угоди". Зокрема, загарбники ведуть обстріл Очаківського району.

Об этом сообщает Охота на акул

Це роблять росіяни, які перебувають на Кінбурнській косі. Про це в ефірі національного телемарафону у неділю, 12 лютого, розповіла начальниця пресцентру оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк.

Кінбурнський півострів з’єднаний із тимчасово захопленою Росією частиною Херсонської області. Скупчення окупантів знаходиться в корені півострова – тільки там російські військові почуваються захищено від ударів Збройних сил України.

Водночас, як зазначила Гуменюк, іноді окупанти розгортають свої позиції на іншому краю коси та звідти обстрілюють Очаків та Очаківський район. Вони діють точково і швидко тікають із цього місця.

За словами представниці ОК "Південь", російська армія організувала терор у Чорному морі, щоб виключити Миколаївщину із "зернової угоди". Окупанти знищують інфраструктуру регіону, щоб залишити місцевих мешканців без зручностей.

Источник: Компромат СНГ