Для шкільнойв йідальні привезли по 4 ящики яблук і слив . Яблук у одному ящику було 9 кг, а слив 15 кг. На скільки кілограмів менше привезли в йідальну яблук, ніж слив

  • 29-01-2007 17:08
  • Просмотры: 66
Ответы ( 1 )
Дарина Павлова
+1
30-01-2007 03:32

1)4*9=36-яблук 2)15*4=60-слив 3)60-36=24-на скільки слив більше

Похожие вопросы