Выберите что нужно вставить 72.There is…work at the office today. a) little b)few c)many d)not many 73. …a theatre and a few buildings in this street. a) Ther e are b) There is c) There d) There was 74… not many books on the bookshelf. a)there isn’t b)are c)there is d)There are 75. ... any novels in your library? a)Are there b)is there c)has d)have 76… any shops in your street? a)is there b)Are there c)has d)have 77.She hasn’t… French magazines. a)a lot of b)much c)many d)not 78. … a lot of pupils at school. a)There is b)There are c)There was d)There were 79… some exercise-books on the desk. a)There is b)There are c)There was d)There were 80.…. not many people on the road. a)there is b)There are c)there was d)there were 81. …a car near the post office. a)There is b)there are c)there was d)there were 82. …a lot of pupils in the park. a)There is b)There are c)There was d)There were 83… some pens on the desk. a)There is b)There are c)There was d)There were 84…. not many people on the pavement. a)there is b)There are c)there was d)there were 85…some cars and lorries on the road. a)there is b)There are c)there was d)there were 86… a bus on the road. a)There is b)there are c)there was d)there were 87.Where is your brother? He is …. . A)in home b)at home c)on home d)with home 88.Where are your parents .They are (за городом) . a)on the country b)in the country c)at the country d)to the country 89.Where is your manager? He is (командировке) . A)in business b)at business C)on business d)to business 90.Where is your father? He is( в больнице) . a)in hospital b) on hospital c) at hospital d) to hospital 91.My sister is ( институте)now. a)in the institute b)on the institute c)to the institute d) at the institute 92.Are there … shops in your street? a)any b)some c)no d)- 93. I haven’t …work to do. a)some b)many c)a lot of d)any 94. There are… computers in your office a)any b)much c)no d)some 95.Are there… computers in your office? a)any b)many c)no d)some 96. There is-----chalk in the box. a)some b)any c)no d)many 97. There are -------------people near the tractor. a)some b)any c)no d)much 98. There are ________pictures on the walls of the classroom. a)some b)any c)no d)much

e are b) There is c) There d) There was 74… not many books on the bookshelf. a)there isn’t b)are c)there is d)There are 75. ... any novels in your library? a)Are there b)is there c)has d)have 76… any shops in your street? a)is there b)Are there c)has d)have 77.She hasn’t… French magazines. a)a lot of b)much c)many d)not 78. … a lot of pupils at school. a)There is b)There are c)There was d)There were 79… some exercise-books on the desk. a)There is b)There are c)There was d)There were 80.…. not many people on the road. a)there is b)There are c)there was d)there were 81. …a car near the post office. a)There is b)there are c)there was d)there were 82. …a lot of pupils in the park. a)There is b)There are c)There was d)There were 83… some pens on the desk. a)There is b)There are c)There was d)There were 84…. not many people on the pavement. a)there is b)There are c)there was d)there were 85…some cars and lorries on the road. a)there is b)There are c)there was d)there were 86… a bus on the road. a)There is b)there are c)there was d)there were 87.Where is your brother? He is …. . A)in home b)at home c)on home d)with home 88.Where are your parents .They are (за городом) . a)on the country b)in the country c)at the country d)to the country 89.Where is your manager? He is (командировке) . A)in business b)at business C)on business d)to business 90.Where is your father? He is( в больнице) . a)in hospital b) on hospital c) at hospital d) to hospital 91.My sister is ( институте)now. a)in the institute b)on the institute c)to the institute d) at the institute 92.Are there … shops in your street? a)any b)some c)no d)- 93. I haven’t …work to do. a)some b)many c)a lot of d)any 94. There are… computers in your office a)any b)much c)no d)some 95.Are there… computers in your office? a)any b)many c)no d)some 96. There is-----chalk in the box. a)some b)any c)no d)many 97. There are -------------people near the tractor. a)some b)any c)no d)much 98. There are ________pictures on the walls of the classroom. a)some b)any c)no d)much

  • 29-01-2007 03:40
  • Просмотры: 63
Ответы ( 1 )
ЛЕРА КАРПОВА
+1
29-01-2007 15:03

72. a 73. a 74. d 75. a 76. b 77. a 78. b 79. b 80. b 81. a 82. b 83. b 84. b 85. b 86. a 87. b 88. b 89. c 90. c 91. d 92. a 93. d 94. d 95. a 96. a 97. c 98. a