Протягом літніх канікул Олег відпочивав 38 днів у бабусі та 24 - у таборі .Решту літних днів хлопчик відпочивав на морі з батьками.Скільки днів Олег відпочивав на морі з батьк ами?

ами?

  • 28-01-2007 16:34
  • Просмотры: 57
Ответы ( 1 )
Милада Таранова
+1
29-01-2007 02:30

31+30+31= 92 - всі дні літніх канікул 1) 38+24=62 разом відпочивав у бабусі і таборі 2) 92-62=30 днів провів на морі відповідь : 30 днів

Похожие вопросы