Задача Трьом папугам на тиждень потрiбно 840г корму. На скiльки днiв вистачить 360г корму одному папузi за однакової щоденної норми годування?

  • 24-01-2007 13:40
  • Просмотры: 74
Ответы ( 1 )
Витя Котенко
+1
24-01-2007 18:35

1) 840/3=280 (гр) граммiв потрiбно одному папузi на тиждень 2) 280/7=40 (гр) граммiв потрiбно одному папузi на один день 3) 360/40=9 (дн) на 9 дней вистачить одному папузi Вiдповiдь: 360граммiв корму вистачить одному папузi на 9 дней.

Похожие вопросы