«Комік» Щегель, який втік за кордон, вдруге публічно облаяв українців і Україну (ДОПОВНЕНО)

Скандальний стендапер, який вирішив пересидіти війну в Туреччині попри те, що отримав повістку, обурився і облаяв українців, які його не підтримали.

Об этом сообщает Компромат

Відомий комік та учасник подкасту Srakadupa Андрій Щегель після своїх розповідей про те, що має право "на ох*нне життя", тому втік від війни за кордон, вчергове втрапив у скандал. Він знову вирішив прокоментувати свій вчинок. Відео 5 березня розмістили в мережі.

Щегель звинуватив українців у тому, що вони не підтримали його.

"Україна — й**аний цирк з попаяними дебілами, в яких нема шансів на цивілізоване життя, взагалі ніяке. Люди — й**ані щури, які не можуть подумати головою, заперечити, підтримати і щось робити", — сказав він.

Далі Щегель, використовуючи ненормативну лексику, сказав, що українці йому просто заздрять, але йому все одно.

Крім того, скандальний стендапер заявив, що завдяки українцям має право на політичний притулок, а до України повертатися не планує, бо тут на нього чекає в’язниця.

"Я вдячний українцям, за таку можливість, отримати політичний притулок в ряді країн. Я готовий ніколи туди не вертатися. І немає сильнішого мотиватора, ніж український народ, не повертатися до України", — сказав у своїй "промові" гуморист.

Нагадаємо що скандал навколо гумориста спалахнув через його інтерв’ю журналісту Роману Скрипіну, в якому він заявив, що втік від мобілізації за кордон, скориставшись тим, що він артист. Як заявив стендапер. Таким чином він попіклувався про своє здоров’я і "реалізував своє право на ох*єнне життя". Також гуморист зазначив, що українські захисники гинуть на війні, бо це їхній вибір.

У Мінкульті України раніше заявили, що комік увійшов до складу групи українських артистів, яким дозволили тимчасово виїхати з України за умови обов’язкового повернення. Дії Щегеля назвали "неприпустимими" в умовах воєнного часу.

Стендапер Щегель вибачився, бо "зводять з розуму" погрози

Стендап-комік Андрій Щегель, який утік з України через дозвіл Мінкульту і сказав, що українці самі зробили вибір "гинути на війні", опублікував відео-вибачення, де заявив, що його слова вирвали з контексту і він не те мав на увазі.

Пряма мова: "Я в жодному разі не вважаю, що вибір людини саме "гинути на війні" і маю на увазі, що українці свідомо вибирають Україну і бажання за неї боротися, що в результаті, на жаль, часом призводить до загибелі кращих її дітей.

Пропоную вам повністю передивитись інтерв’ю зі Скрипіним і самим зробити висновки, що мої слова не містили ні краплі зневаги.

Я в жодному разі не відчуваю зневаги до всіх українців. Останнє відео моєї емоційної і імпульсивної промови, шматком викладене в інтернет і абсолютно вирване з контексту, є лише моєю гнівною і безпорадною реакцією на нескінченні повідомлення мені, моїм близьким і друзям з погрозами розправи і вбивством впродовж декількох діб, які просто зводять тебе з розуму.

Я приношу вибачення всім, кому скандал з моєю участю завдав страждань. Провокація є роботою коміка, але пошук ворогів і полювання на відьом вийшло за межі розумного. Я запевняю, шо хотів бути з вами відвертим, бо поважаю вас і вважаю, що той хто каже неприємну правду набагато безпечніший за того, хто каже, те що люди хочуть почути. У України є справжні вороги. І це точно не я".

На фото: комік Щегель, який втік від мобілізації, відзначився черговою заявою. Фото з відкритих джерел


Источник: Русский слон