Прокурора Києва за п’яний бешкет на роботі не будуть підвіщувати у посаді —

прокуратура Киева

Прокурора відділу представництва інтересів держави з питань державної та комунальної власності в суді Ярослава Захарченка покарали дисциплінарним стягненням за розпивання алкоголю на робочому місці та конфлікт з колегами. Про це редакції 368.media стало відомо з рішення №168дп-22 відповідного органу, що здійснює дисциплінарне провадження.

Об этом сообщает Политика и экономика



Зазначається, Ярослав Захарченко 1 жовтня минулого року на своєму робочому місці в післяобідній час вживав спиртні напої. Окрім того, після 16:00 Захарченко перебуваючи у нетверезому стані в загальному коридорі Київської міської прокуратури, проходячи коридором шостого поверху повз кабінету № 624, який є робочим місцем працівника Генеральної інспекції Офісу генерального прокурора, на ґрунті особистих неприязних відносин, гучно, негативно висловившись на адресу останнього, вдарив кулаком у двері кабінету, де у цей час перебував.


Останній, зупинивши Захарченка, зробив йому зауваження, але той проявив агресію щодо нього, нецензурно висловлюючись на його адресу.


Надалі, не реагуючи на зауваження та пропозиції своїх колег негайно припинити порушувати порядок і спокій, Захарченко упродовж тривалого періоду часу продовжив поводити себе неадекватно.


Своєю поведінкою, висловлюваннями та зовнішнім видом він грубо порушував правила загальнолюдської етики. На місце запросили нацгвардійців, які забезпечують охорону приміщення прокуратури, та викликали поліцію.


У цей час у коридорі приміщення прокуратури перебувала значна кількість працівників прокуратури, серед яких працівник Генеральної інспекції Офісу генерального прокурора, безпосередні керівники та колеги дебошира.


На зауваження присутніх Захарченко належним чином не реагував, продовжував у їх присутності нецензурно латися, проявив супротив та агресію, намагаючись спровокувати бійку та залишити приміщення прокуратури.


Протягом тривалого часу поводив себе неадекватно, своєю поведінкою, висловлюваннями та зовнішнім видом грубо порушив громадський порядок. У цей час прокурори здійснювали відеозапис події на власні смартфони.


За зазначених обставин заступник начальника управління підготував акт про перебування співробітника на робочому місці у стані сп’яніння. У присутності очевидців прокурору запропоновували пройти огляд на стан сп’яніння за допомогою наявного у працівників поліції газоаналізатора/алкотестеру «Драгер». Однак він відмовився. Також він не підписав акт про його перебування у нетверезому стані на робочому місці.


За результатами дослідження відеозаписів та показів свідків КДКП призначила дисциплінарне стягнення у виді заборони на один рік на переведення до органу прокуратури вищого рівня та на призначення на вищу посаду

Источник: Проект