Свободата на човек я дава живота по Божията воля

По-добре да си свободен бедняк, отколкото богат роб. Разбира се, хората искат да бъдат и богати, и свободни. Заради това стават бедни роби. Ал. Камю.

Защо е така?
Свободата на човек я дава живота по Божията воля - съвестта на човек, с която Бог ръководи хората, показвайки им истината. Дойдох да ви спася казва Христос, показвайки на човечеството за първи път истината като светлина над тъмнината на света, т. е. да го освободи.
"Истината ще ни направи свободни", казва Левски.
А защо това познание липсва днес у нас, заличено от Ватикан, масонство и БАН, която дава теориите за образованието на следващите поколения? Защото БАН, авторските права и патентите са създадени за закриване на истинското знание - да не попадне у хората, за да не станат те самоуправляеми и да се изчезне паразитизма на власт, лихвари, та до последния селски тарикат над народа ни. който гласува, а после псува. Защото избора е ограничен в рамките на Библейската, тоталитарна, невидима за хората противонародна и античовешка Концептуалната власт. След нея е Егрегориално-мистическата власт, а народа вижда нагоре само до третата - идеологическата власт - партиите, които обличат Концептуалната власт в цветни дрешки за пред хората, обяснявайки им благите й намерения. И така оставаме с оглозгана държава ден след ден.
Знанията, които се дават на народа ни са ограничени от тази Концептуална власт. И трите влсати записани в Конституцията работят съвместно, зависими една от друга и заедно за Концептуалната власт.
Това бе показано в избора на нов Главен прокурор у нас - единството на властите и тяхната зависимост от наднационалната Концептуална власт. Затова Главният прокурор, Централната ни банка да наднационални институти, които у нас са недосегаеми. И още дори не се спори дали тя е мит или реалност. Няма още образ у нас на тези две думички - Концептуална власт. За това днес у нас за нея няма и понятие. Дума+образ=понятие - Триединството на света, което е още по-непознато, но хората го чувстват, както и чувстват Концептуалната влсат в шизофренията на властта - едно говори, как подобрява "благосъстоянието" ни, а кражбата на златото ни, ЕРП-тата, "приватизацията", концесиите продължават. Опоскването на страната ни си върви.. Заради Концептуалната власт, на която всички служат, на гърба на обикновения човек, на народа. Той липсва в разговорите на обществото ни днес, защото липсва определение за това, какво е човек.

Показать перевод

Нет описания фото.

Автор: Олег
Предыдущий материал

Экс-прокурор Одесской области приехал с ружьем в заповедник

Следующий материал

Узбекистонни амалдорлари адолатни коим килишдан бошка чоралиги колмабли.

Коментарии (0)